Värme – Villa

Värmesystem i villor och flerbostadshus.

Uppvärmningen är en viktig del i huset och att vattentemperaturen håller rätt värme och tryck. Därför är kunskap och erfarenhet oerhört viktigt. Vi utför installation av uppvärmningssystem som exempelvis värmepump, gas- och fjärrvärme. Installation utav golvvärme samt dragning av värmerör från värmekälla.Fjärrvärmeväxlare villor

Genom de snart hundra år som vi har sysslat med VVS har vi lärt oss vikten av kvalité på både arbetet samt materialet. Kvalitén är oerhört viktigt för att ni skall känna er trygga och komfortabla att inga oönskade överraskningar skall ske, därför jobbar vi enbart med välkända leverantörer gällande både växlaren och kopplingsdelar. Att kunna kombinera kvalité och samtidigt hålla priserna nere är en av våra specialiteter. Vi har genom åren lärt oss hur man tidseffektiv installerar en fjärrvärmeväxlare och har samtidigt byggt upp en bra relation med leverantörerna för att pressa inköpspriserna på materialet. Kontakta oss redan idag så kommer vi ut och ger er en kostnadsfri offert på installation av fjärrvärmeväxlare som tål att gemföras med våra konkurrenter.

Att installera en fjärrvärmeväxlare i Malmö kan vara väldigt konstadseffektivt och kostnaderna för växlaren och installation kan snabbt vara intjänade, den så kallade pay-off tiden kan vara så lite som 2-3år.

En normalvilla på cirka 120-140 kvm har en årsförbrukning på cirka 21000 kWh/år Olja: Driftkostanad/ år : 34.000 SEK El: Driftkostnad/ år: 28.000 SEK Fjärrvärme: 16.240 SEK (Grundpris; 3850 SEK Energipris; 59 Öre /kWh = 3850+0,59*21000 =16240)

Besparing jämfört med olja är då 17.760 kr/år !

Varmvattenberedare

Vi hjälper dig med din varmvattenberedare, alt från liten till stor.

Vi hjälper till med skrotning av befinligt varmvattenberedare, leverans samt installation av ny beredare. 

Gaspannor i villor

Vi erbjuder både utbyte och nyinstallationer av gaspannor i villor.  

Vi erbjuder gaspannor från Vaillant, Milton och Viessman. 

Värmepumpar

Vi ebjuder installation och service av värmepumpar gällande luft/vatten,  bergvärme och frånluftvärmepumpar. Vi erbjuder värmepumpar från CTC och Nibe